Cek Resi & Tracking Paket Anda Di Malaysia.

Kami menyediakan solusi terbaik untuk memantau pengiriman paket Anda di seluruh Malaysia dengan mudah dan efisien. Cukup masukkan nombor resi Anda dan temukan posisi paket secara real-time!

Cek Resi & Tracking Paket

Cukup masukkan nombor resi Anda dan temukan posisi paket

Kurier Teratas

Lihat Semua Kurier

Tentang

Laman web ini adalah alat yang hebat bagi sesiapa sahaja yang mahu memantau bungkusan mereka di Malaysia. Dengan pelbagai perkhidmatan kargo dan pos yang digunakan setiap hari, memantau parcel anda boleh menjadi satu tugas yang memakan masa dan membingungkan. Laman web kami menyelesaikan masalah ini dengan menyediakan perkhidmatan semak dan jejak parcel yang semua dalam satu, yang membolehkan anda menyemak status dan mengikuti bungkusan anda daripada berbagai perkhidmatan kargo dan pos di Malaysia dalam satu tempat yang mudah.


Bagaimana Menggunakan Laman Web

Menggunakan laman web kami adalah mudah dan selaras. Pertama, pergi ke halaman utama laman web kami. Dari sana, anda akan melihat kotak di mana anda boleh memasukkan nombor penjejakan bungkusan anda. Selepas memasukkan nombor penjejakan, klik pada butang 'Semak'. Hasil penjejakan akan dipaparkan, memberitahu anda status semasa bungkusan anda, serta sejarah penjejakan seluruhnya. Jika perlu, anda juga boleh memilih perkhidmatan kargo atau pos yang spesifik dari menu dropdown yang disediakan.


Kelebihan

Terdapat banyak kelebihan menggunakan laman web kami untuk semak dan jejak parcel anda. Pertama, ia memberikan kemudahan kepada pengguna kerana ia membolehkan anda menyemak dan mengikuti parcel dari berbagai perkhidmatan kargo dan pos dalam satu tempat. Kedua, ia menjimatkan masa anda kerana anda tidak perlu pergi ke laman web yang berbeza untuk menyemak status parcel anda. Ketiga, ia memberikan anda ketenangan fikiran, mengetahui bahawa anda boleh memantau bungkusan anda pada bila-bila masa, dari mana-mana lokasi. Akhirnya, laman web kami memberikan anda kepastian bahawa anda selalu mendapat maklumat yang terkini dan tepat mengenai status parcel anda.

Jadi, jika anda mencari cara yang mudah, cepat dan boleh dipercayai untuk semak dan jejak parcel anda di Malaysia, laman web kami adalah jawapannya. Dengan alat semak dan jejak parcel kami yang serba dalam, anda akan sentiasa mempunyai akses kepada maklumat yang anda perlukan tentang parcel anda.


Latest reviews

jandt

Ms - 4/24/2024 3:50:18

Barang mana masih x smpi2

ninjavan

Mohd tahir bin banjal - 4/23/2024 23:31:45

1

poslaju

Ali bin Talib - 4/23/2024 20:01:48

Good

shopee

emilia - 4/23/2024 16:14:48

i hope your logistics partner will be more alert about any parcel that has been requesting to expedite their parcel, may be they have something urgent, i hope this issue will improve in the future.

shopee

Rizal - 4/22/2024 19:04:01

Pukimakk ape yang lambat sgt nak Sampai? Out of delivery 3 Kali tK Sampai ii sial , korang ni Buat keje ke tak ? Ke barang Aku lost? Hanat

jandt

Nurul Hidayu - 4/22/2024 12:49:17

No commen

shopee

A - 4/22/2024 12:43:32

Tersangat lembab..

shopee

I hate Spx express - 4/22/2024 12:08:47

Rubbish

shopee

Gurpreet - 4/22/2024 11:54:54

Does not pin point what time will it be delivered

ninjavan

Very slow w service. So bad - 4/21/2024 21:17:54

upgrade your service

All reviews

Kurier

banner