Cek Resi & Tracking Paket Anda Di Malaysia.

Kami menyediakan solusi terbaik untuk memantau pengiriman paket Anda di seluruh Malaysia dengan mudah dan efisien. Cukup masukkan nombor resi Anda dan temukan posisi paket secara real-time!

Cek Resi & Tracking Paket

Cukup masukkan nombor resi Anda dan temukan posisi paket

Kurier Teratas

Lihat Semua Kurier

Tentang

Laman web ini adalah alat yang hebat bagi sesiapa sahaja yang mahu memantau bungkusan mereka di Malaysia. Dengan pelbagai perkhidmatan kargo dan pos yang digunakan setiap hari, memantau parcel anda boleh menjadi satu tugas yang memakan masa dan membingungkan. Laman web kami menyelesaikan masalah ini dengan menyediakan perkhidmatan semak dan jejak parcel yang semua dalam satu, yang membolehkan anda menyemak status dan mengikuti bungkusan anda daripada berbagai perkhidmatan kargo dan pos di Malaysia dalam satu tempat yang mudah.


Bagaimana Menggunakan Laman Web

Menggunakan laman web kami adalah mudah dan selaras. Pertama, pergi ke halaman utama laman web kami. Dari sana, anda akan melihat kotak di mana anda boleh memasukkan nombor penjejakan bungkusan anda. Selepas memasukkan nombor penjejakan, klik pada butang 'Semak'. Hasil penjejakan akan dipaparkan, memberitahu anda status semasa bungkusan anda, serta sejarah penjejakan seluruhnya. Jika perlu, anda juga boleh memilih perkhidmatan kargo atau pos yang spesifik dari menu dropdown yang disediakan.


Kelebihan

Terdapat banyak kelebihan menggunakan laman web kami untuk semak dan jejak parcel anda. Pertama, ia memberikan kemudahan kepada pengguna kerana ia membolehkan anda menyemak dan mengikuti parcel dari berbagai perkhidmatan kargo dan pos dalam satu tempat. Kedua, ia menjimatkan masa anda kerana anda tidak perlu pergi ke laman web yang berbeza untuk menyemak status parcel anda. Ketiga, ia memberikan anda ketenangan fikiran, mengetahui bahawa anda boleh memantau bungkusan anda pada bila-bila masa, dari mana-mana lokasi. Akhirnya, laman web kami memberikan anda kepastian bahawa anda selalu mendapat maklumat yang terkini dan tepat mengenai status parcel anda.

Jadi, jika anda mencari cara yang mudah, cepat dan boleh dipercayai untuk semak dan jejak parcel anda di Malaysia, laman web kami adalah jawapannya. Dengan alat semak dan jejak parcel kami yang serba dalam, anda akan sentiasa mempunyai akses kepada maklumat yang anda perlukan tentang parcel anda.


Latest reviews

ninjavan

Mohammad Syafiq - 2/29/2024 17:42:42

Letak package kat pintu rumah dan bukan locker yg tidak berkunci. not safety it cause missing package being stolen from others.

lineclear

Md Noradie - 2/29/2024 17:05:48

Baik

shopee

Nana - 2/29/2024 12:27:49

Courier scan barang , astu status parcel has been delivered tapi barang x sampai pun !

shopee

zie - 2/29/2024 11:53:10

entahlaa . takfaham aku apa masalah couriers ni . aku ni duduk johor , dia pergi letak barang aku dekat BUTTERWORTH HUB . da stuck dekat sana 3 hari . taktahu la bila nak sampai 🥴

shopee

Liew Nan Yuen - 2/29/2024 9:48:25

Kindly update the delivery status

lineclear

Hasbullah bin Mohd Salleh - 2/28/2024 20:06:19

Ambil masa terlalu lama untuk sampai.sebulan lebih. Sangat2 mengecewakan. Pekerja harus diambil tindakan. Sbb tiada langsung usaha untuk contact sedangkan no telefon sentiasa on. Pemalas. Sy dh screenshot segala bukti. Harap pihak line clear ambil tindakan.

gdex

er - 2/28/2024 16:23:46

no penghantar tidak bgi. macm mana nak contact penghantar barang

shopee

Izzatie Zulkornai - 2/28/2024 15:41:55

Buka shopee brg dah smpi tpi bila buka POD teda pun kluar gmbr. Bila owner tiada d rmh main letak jak brg never call the receiver to inform regarding the package. Tolong la buat kerja betul2.

ninjavan

Wan Pakuru B Wan ibrahim - 2/28/2024 13:49:06

Bewok

poslaju

Y so late - 2/28/2024 11:53:59

Sijil smp

All reviews

Kurier

banner